Vizyon

Yenilikçi, yaratıcı, çözüm odaklı ve özgüveni yüksek, mesleğinde yetkin bireyler yetiştirerek; akademik anlamda sektörün ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerde bulunan, uygulamalı bilimler alanında ülkemizde ve tüm dünyada söz sahibi bir fakülte olmak.

Misyon

Teorik bilginin uygulamaya dönüşmesini sağlayan,  güncel eğitim teknik ve yöntemlerini takip eden, öğrencilerine yabancı dil yeterliliklerini kazandıran, mezunlarının istihdam edilebilirliğini arttıran, öğrenci odaklı bir yaklaşımı benimseyen, yürüttüğü sosyal projeler ile içinde bulunduğu topluma katkı sağlayan,  bilgiyi beceri ile bütünleştiren bir fakülte olmak.

Değerlerimiz

Azimli ve kararlı bir şekilde çalışmak, yenilikçilik, toplumsal ve çevresel konulara duyarlılık, etik değerlere bağlılık, insanlara sevgi ve saygıyla yaklaşmak temel değerlerimiz arasında yer almaktadır.