Ana içeriğe atla

2024-2025 eğitim-öğretim yılına yeni başlayan öğrencilerin üniversite hayatına daha kolay uyum sağlamaları ve eğitim süreci hakkında bilgi edinmeleri amacıyla oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Oryantasyon kapsamında, fakültenin ve bölümün tarihçesi, vizyonu, akademik imkanları ve sosyal faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Devamında, öğrenci kulüpleri ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgilendirme yapıldı. Üniversite hayatını dolu dolu yaşamaları için öğrencilere pek çok öneri sunuldu.

Programın sonunda, öğrencilerin sorularına yanıt verilen bir soru-cevap oturumu düzenlendi. Tüm yeni öğrencilerimize başarılar diliyor, verimli bir akademik yıl geçirmelerini temenni ediyoruz.