Ana içeriğe atla

Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri, 7 Ekim 2024 tarihinde SUNAN MALZEME şirketine "Uygulamalı Kurumsal Kaynak Planlama" dersi kapsamında bir teknik gezi düzenledi. İşletmenin operasyonlarını yerinde gözlemleyen öğrenciler, ERP programı olan SAP'nin işletme süreçlerine olan etkisini anlamaya çalıştı. Teknik gezide öğrenciler; satış bölümü, depo ve showroom gibi çeşitli kısımları inceleme fırsatı buldu. Sunan Malzeme Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Lütfü Sunman ve etkileyici sunumları nedeniyle Genel Müdür Sayın Cem Sunman'a fakültemiz adına teşekkür ederiz. Ayrıca öğrencilerimizin Kaynarca-Erenler arasında taşınmasına imkan sağlayan Kardeşler Otomotiv Genel Müdürü Sayın Mehmet Kardeş'e teşekkürü bir borç biliriz.